Dakrenovatie

De kosten voor een dakrenovatie verschillen per dak. Deze hangen af van de volgende factoren:

  • De werkzaamheden die we moeten uitvoeren
  • Benodigde uren voor het renoveren van het dak
  • De oppervlakte van het dak (m²)
  • Soort dak: plat of hellend
 

Door de vrijblijvende dakinspectie en offerte op maat weet u al voor het uitvoeren van de dakrenovatie wat de kosten zijn. Zo komt u bij Vastgoed Gelderland niet voor verrassingen te staan.

 

Wanneer uw dak te renoveren?

Niet in iedere situatie is het noodzakelijk om uw dak te renoveren. Onze professionals hebben veel ervaring in het beoordelen van daken. Bij kleine gebreken zoals scheurtjes in de dakbedekking of verschoven dakpannen zijn kleine reparaties al voldoende. Wel raden we aan om deze schade direct te laten herstellen, zodat u grotere schade aan uw dak voorkomt.

Er zijn ook gevallen waarbij alleen een dakrenovatie volstaat. Schade door slecht onderhoud, hagel of het uitstellen van werkzaamheden is vaak niet meer te repareren. In deze situaties kunnen wij uw dak alleen nog maar herstellen door een dakrenovatie. Het grote voordeel van het renoveren van uw dak is dat u de komende jaren geen reparaties meer aan het dak hoeft te laten uitvoeren. Vastgoed Gelderland denkt graag met u mee en biedt altijd een duurzame, transparante en betaalbare uitkomt voor iedere dakrenovatie!