Je kiest voor zonnepanelen. Wij zorgen voor het plaatsen, monteren en aansluiten. Maar we doen meer. Moet je meterkast aangepast worden? Dan doen we dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Wel zo gemakkelijk!

Altijd aanvragen voor zonnepanelen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen groter is dan het aanbod, is het niet op ieder moment mogelijk om zonnepanelen te plaatsen; bij Vastgoed Gelderland kunnen wij u echter ALTIJD van dienst zijn met de plaatsing van zonnepanelen!

Zo krijg je zonnepanelen op je dak

Wij garanderen kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Onze zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze dakspecialisten. Alle onze dakexperts werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertificeerd voor BRL6000. Vastgoed Gelderland levert daarmee erkende kwaliteit. Hierdoor kun je rekenen op de juiste kwaliteit installatiemateriaal en montage van de zonnepanelen. Wij bieden u een duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw zonnepanelen!

Het installeren en plaatsen is meestal binnen 1 dag klaar

De monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan je meterkast nodig? Dan doen ze dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Zo werkt Vastgoed Gelderland bij de oplevering van zonnepanelen!

Heeft je huis een plat dak? Geen probleem!

Dan plaatsen we uw zonnepanelen op een frame.  Zo worden de zonnepanelen op de ideale hellingshoek geplaatst van 30-40°. Bovendien kan zo de wind nog achter de panelen langs en blijven de zonnepanelen zo koel mogelijk. Dit is weer goed voor de opbrengst van de zonnepanelen. Zo denkt Vastgoed Gelderland altijd met u mee om de best mogelijke oplossing te vinden en zoveel mogelijk rendement te behalen uit uw zonnepanelen!

Heeft u verder nog vragen dan kunt u ten alle tijden even contact met onze experts opnemen en uw vragen met ons bespreken. Wij begrijpen dat u graag goed geïnformeerd wenst te zijn alvorens u grote beslissingen neemt! Ook hiermee helpt Vastgoed Gelderland u graag!